Άτομα: 3, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα , Κόστος: 6 €
ΥΛΙΚΑ:
3 κομμάτια κοτόπουλο
250 γρ κριθαράκι με πιπεριά Φλωρίνης από το Πήλιο
2 ντομάτες ώριμες
1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
4 ποτήρια ζεστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία πήλινη γάστρα (ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος) βάζετε τα κομμάτια
κοτόπουλο, τις ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες, 3 ποτήρια νερό, τον
πελτέ ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
Κλείνουμε τη γάστρα με το καπάκι και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 °C.
Κατόπιν προσθέτουμε και το κριθαράκι με το 4ο ποτήρι νερό και φουρνίζουμε για άλλα 15 λεπτά έως ότου γίνει το κριθαράκι.
Foodtrails
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου